British Knights

British Knights predstavlja veoma poznat brend na širokom modnom tržištu. Njegova jaka i neraskidiva veza sa muzikom i popularnom street wear modom izražena je još od samog začetka ove robne marke.

British Knights obuća, 1980. godine, razvija sopstveni, sasvim specifičan karakter, koji je baziran na ekstremnim sportovima i jedinstvenom urbanom izgledu. British Knights se pozicionirao kao urbani brend vezan za muziku i najviše se obraćao mladoj gradskoj populaciji.

Inicijali „BK“ su polako postajali sve prisutniji u medijima, muzici i na ulicama. Početkom 90-ih, British Knights je postao sponzor izuzetno popularnog repera MC Hammera.

Današnji promoter ove poznate robne marke je Sergi Nicolas, svetski prvak u stritbordu, prilično novom i izazovanom sportu. Specifičnost stritborda je u tome da se vezovima fiksira za stopala. Vezovi su montirani na dve pokretne ploče, a kretanje se izvodi tako što se pokretima stopala prate pokreti ramena.

Sergi Nicolas je Španac iz okoline Barselone, a stritbordom se bavi od 12. godine. Sa svoje 23 godine učestvovao je na mnogim takmičenjima širom sveta i osvajao prestižne nagrade.

Mnogo nastupa na takmičenjima i svakodnevna vožnja su ga 2007. godine odveli na Svetski Kup u Hamburgu u Nemačkoj. Tamo je postao svetski prvak u tri discipline: „Half Pipe“, „Best Trick“ i „Bowl“, a osvojio je i drugo mesto u disciplini „Street“. Sam kaže kako je to bio jedan od najlepših dana u njegovom životu.

Kako kaže Sergi, nemojte zaboraviti da: „Uvek uživate u onome što radite! A sada, izađite da se vozite i uživajte u udobnosti BK obuce’’

Downoaldujte katalog