Bullboxer

Kompanija

Brend „BULBOKSER“ je razvijen do strane kompanije Trend Dizajn iz Holandije koja se bavi veleprodajom i koja ima za cilj razvoj i marketing širokog spektra visoke modne obuće.

Trend Dizajn Grupa je osnovana 1983 godine. Trend Dizajn ima jedinstvenu poziciju na tržištu od samog početka operiše iz svojih kancelarija u Holandiji, Italiji, Rumuniji i Kini.čza prodaju na trzistu.

Godine 1997, Trend Dizajn Grupa počela je sa aktivnostima u oblasti muške obuće na tržištu u saradnji sa kompanijom Shoes Unlimited koja je imala iskustva prodaje tradicionalne muške obuće.

Trenutno Trend Dizajn Grupa je postala vodeća kompanija na tržištu visoke ulične mode za žene i muškarce.

Kompanija trenutno radi na novom tržištu sa novim proizvodima.Prošle godine su počeli rad na novom brendu Kidboker. Kidboker proizvodi trendi cipele sa istim jasnim dizajnom ali za decu.

Trenutno, prodajne aktivnosti su uglavnom fokusirane na Nemačkoj, Holandiji, Skandinaviji, Velikoj Britaniji, Švajcarskoj, Belgiji i Austriji, kao i Sjedinjenim Državama. U ovom trenutku Trend Dizajn Grupa uspešno proširuje svoje aktivnosti u istočnoj Evropi i Turskoj kao i u Australiji, Španiji i Grčkoj.

Kolekcija

Bullboxer predstavlja širok asortiman proizvoda visoke ulične mode, koji cilja veliku grupu trendsetera u dobi izmedju 15 i 35 godina.

Jedan od ključeva uspeha Bullboxer-a je Dizajnerski tim koji stalno analizira trendove i tržište i prevodi ih kroz dizajn na nove kolekcije.

Kolekcija Bullboxer-a se sastoji uglavnom od kul čizmi i čizmica, sa seksi visokim potpeticama, baletankama i patikama. Kolekcija predstavlja mnogo različitih stilova i izgleda.