Ipanema

Samo brend kao sto je Ipanema, sa svojim veselim i tropskim stilom, može da nosi ime jedne od najlepsih plaža na svetu. Ipanema ne oblači samo vaša stopala lepotom i komforom, mi oblačimo vašu dušu duhom leta. Boje i tonovi daju sjaj i toplinu sa puno stila.

Širok spektar proizvoda, sa varijacijom tema koje se odnose na modu, nude izbor za svačiji stil i ukus. Ali, postoji jedna stvar koja je zajednička svim našim prozivodima: iznenađujuća udobnost koja je rezultat napredne tehnoligije. Anatomska linija, na primer, ima ekskluzivan sistem koji oblikuje uložak prema vašem stopalu. Udobnost i ventilacija su karakteristike jednistvene za Ipanemu, koja ima proizvode kako za žene i muškarce tako i za decu i novorođenčad.

Ove jedinstvene karakteristike čine Ipanemu još jednim velikim uspehom Grendene-a, najveće kompanije u Brazilskoj industriji obuće i jednom od najvećih kompanija na svetu. Tako se deo Brazilskog duha izvozi u vise od 85 zemalja širom sveta. Sa oko 190 miliona pari proizvedenih godišnje, Grendene nudi prozvode koji nose određenu društvenu odgovornost, u skladu sa njihovim visokim kvalitetom. Hiljade radnih mesta je stvoreno i 99% inudstrijskog otpada je reciklirano, pokazujući time poštovanje prema potrošačima, društvu i planeti. I, naravno, modi.

Downoaldujte katalog