Rider

Rider proizvodi se stalno inoviraju, prilagođavaju se novim trendovima, ali ne gube svoj identitet. Modeli su raznovrsni, od kežual do sportske elegancije, uvek savršeni za svaku priliku kada želite da se osećate dobro i opušteno. Ovo je proizvod koji je namenjen onima koji uživaju u životu, bilo da je reč o dobroj šetnji ili jednostavno opuštanju na plaži za vreme odmora.

Dodadak uz njihov dizajn, je bogata kvalitetna obrada i nepromočiv materijal koji garantuje brzo sušenje i dugotrajnost. Rider proizvodi se oslanjaju na modernu tehnologiju, to ih čini jedinstvenim i inovativnim. Jedinstvene funkcije kao što je nas Aerogel jastučni sistem, EVA unutrašnji đon koji apsorbuje pritisak, kao i naš ekskluzivni Flexpand, tehnologija sa rastegljivim žljebovima i prilagodljivošću odlično prijanja svakom tipu stopala i sve skupa pruža izvrstan komfor i kvalitet.

Dodatak svemu ovome, je raznovrsnost i inovativnost koja je prisutna u svim linijama, kako u muškim i ženskim, tako i u linijama za decu i novorođenčad. Inspirisana, prirodom, sportom i avanturističkim duhom postaje moderan i izvanredan proizvod koji je interesantan za sve generacije.

Promoteri Rider-a su velika sportska imena Roberto Carlos, Romario, Guga Cuerten, Airton Sena a na našim prostorima brend je postao prepoznatljiv po saradnji sa Aleksandrom Šapićem našim najtrofejnijim vaterpolistom.

Rajderove karakteristike su takođe rezultat Grendenine brige o proizvodnji samo kvalitetnih proizvoda. Ona je marketinški lider u Brazilu, i jedna od najvećih proizvožača obuće u svetu. Grandena takođe, sve radi uz veliku socijalnu i ekološku odgovornost. Kompanija otvara hiljade radnih mesta, izvozi svoje proizvode u više od 85 zemalja širom sveta. Takođe, 99% industrijskog odpada je reciklirano, produkt 190 miliona pari obuće, trebalo bi da bude više na globalnoj lestvici, malo Rider duha.

Downoaldujte katalog